mijn afscheidsstukkie

 

Hallo Judoka’s , ouders en / of verzorgers…..
Dit keer een laatste soort nieuwsbrief van mijn toetsenbord. Na 6 jaar in het bestuur gezeten te hebben draag ik mijn taken over aan het huidige bestuur. Mijn naam zal ongetwijfeld bij velen bekend zijn, mijn gezicht wat minder vooral bij de recente nieuwe leden.
In de afgelopen jaren is er voor Harado ontzettend veel veranderd van verloren briefjes onder in de sporttas tot de huidige moderne technieken die alleen maar verder gaan. Ik kan niet anders zeggen dan dat wij als bestuur ons best doen om mee te gaan in deze ontwikkelingen, die gaan snel en hard maar die gaan ook ontzettend goed.
Persoonlijk is er ook veel veranderd, voor mij een andere sport  erbij dus mijn naam zullen jullie waarschijnlijk nog wel eens voorbij zien komen. Maar ook privé zijn er een aantal zaken.
Het besluit om het over te dragen was niet zo heel erg moeilijk: Ondertussen draait Harado onder een prachtig stel mensen . Niki als leraar, ik heb diep respect voor wat hij met de judoka’s voor elkaar krijgt. Mieke als voorzitter, wil je snel met humor vergaderen? Neem plaats………… Otto als Penningmeester, de meest verstoten en ondergewaardeerde functie ……… zijn ‘gevecht’ met de instanties zijn bijna hilarisch…………maar hij doet het wel. Kees, de webbouwer, die onze website een prachtige nieuwe look gegeven heeft, en ook daar komt humor voorbij. Www.judo-harado.nl hou deze in de gaten 🙂

Kees heeft ook het wedstrijdgebeuren op zich genomen, waarvoor dank. Jantine, als notuliste moet je maar proberen orde te scheppen in je notulen tijdens een vergadering,

t is een opgave op zich.
De dames Felma en Jolanda van de activiteitencommissie: als er 2 zijn die respect verdienen zijn zij het. Alles , en dan alles, qua verloting, extraatjes, organisatie van uitjes, alles wat losstaat van
bestuurstaken ?  Zij zijn met elkaar een perfect team waar iedereen van Harado meer dan trots op mag zijn.
Wat deed ik dan nog ? PR stukjes schrijven voor Zaanddorperneis of voor de krant als er wat bijzonders is. EN Kees ondersteunen dingen schrijven voor de site. Die functie komt nu vrij, en dat is dan ook het enige want er is een strakke verdeling binnen het bestuur wie wat doe , maar altijd met ondersteuning van de rest.
Als iemand denkt: dat vind ik wel leuk, stukjes schrijven . Harado in de media bekent blijven zijn door berichtjes in de krant en ms zelf Facebook ? Of , ik kan wel wat op gebied van leden administratie of algemene ondersteuning bestuur ? IK weet dat je van harte welkom bent en je takenpakket niet stiekem uitgebreid gaat worden naar een uitgebreide bestuurstaak als je dat niet wilt.!
Bij deze wil ik iedereen bedanken. Vooral de ouders /verzorgers in het verleden voor hun vertrouwen en eerlijkheid. Het huidige bestuur voor wat zij met Liefde en humor doen want mijn motto was altijd: Harado is niet van het bestuur maar van ons allemaal !!!
Ik wens Harado als vereniging een giga mooie maar vooral warme toekomst en het bestuur heel veel succes. Maar gezien de verdeling van nu ? Zal dat geen enkel probleem zijn.
Bedankt allemaal en we zien elkaar vast nog eens voorbij komen. Afscheid nemen doe ik niet, ik zeg gewoon : tot ziens !!!

1 reactie »

RSS feed for comments on this post.


Leave a Reply

  • het verleden

  • afdelingen