sandwich

Mijn favoriete broodje bij warm weer:

2 sneetjes brood, voor mij donkerbruin
alle twee insmeren met kruidenboter, voor mij met knoflook
beleg die met sla,
ham, maar kan ook met kipfilet,
kaas, Jong of oud ligt aan de smaak ,
en hierop in plakjes een koud gekookt eitje.
Van te voren koken en in de koelkast koud laten worden.
Eventueel een topping van mayo maar niet echt nodig,
tomaatje kan er natuurlijk altijd tussen, maar hou ik niet van
Plak de broodjes op elkaar
en snij ze door het midden.

Eet met smaak en varieer er op los 😉

XXXXXXXXXX

2 Comments »

  • cheet schreef:

    @zuster dat klinkt ook heerlijk dank je! altijd leuk om zo recepten te delen!

  • Zuster Klivia schreef:

    Wat dacht je van grove mosterd een de ene kant, appelstroop aan de andere, oude kaas ertussen en een toef rucola?

    Of een tosti maken met belegen kaas, verse koriander en chilli saus?

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL


Leave a Reply

  • het verleden

  • afdelingen